Aanpak

De medewerkers van BureauBCW hebben in de praktijk geleerd dat het behoorlijk ingewikkeld is om nieuwe ontwikkelingen goed te interpreteren. De effecten zijn lastig te voorspellen en de projecten worden gekenmerkt door institutionele complexiteit. Mobiliteit, ICT, wonen, werken en energie raken steeds nauwer met elkaar verweven. Planning, inrichting, besluitvorming, aanleg en gebruik van infrastructuur hebben grote effecten op de samenleving.

Bij onze aanpak staat niet alleen de ligging, ontwerp en gebruik van slimme infrastructuur centraal, maar ook het planproces om dat te realiseren, een goede communicatie met betrokkenen en innovatie van methoden en technieken
Onze kennis en ervaring, gekoppeld aan onze zoektocht naar nieuwe kennis en ontwikkelingen stellen ons in staat – vanuit een klein team – de vraagstukken snel en scherp te analyseren. Ons werkterrein strekt zich uit van het uitvoeren van multidisciplinaire audits, communicatiestrategieën, haalbaarheidsonderzoeken en technische analyses tot het managen van projecten, het ontwikkelen van nieuwe toepassingen, draagvlakmetingen en communicatieactiviteiten.

We voeren opdrachten uit in nauw overleg met de opdrachtgever; zelfstandig of in samenwerking. Tot onze klanten rekenen we onder meer overheden, kennisinstellingen, belangenorganisaties en bedrijven.

Vier plaatjes ineen